2D Animatie

2D Animaties zijn de perfecte manier om op een duidelijke maar toch speelse wijze informatie te verwerken in je videoproductie. Door middel van grafische elementen krijgt je video een strakke look en blijft de kijker langer geïnteresseerd in de video. Er zijn heel veel opties. Je kan bijvoorbeeld een hele animatiefilm maken of animatie deel laten zijn van je videoproductie. De mogelijkheden met 2D animatie zijn dus eindeloos!

Voorbeelden

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Wat zijn de mogelijkheden?

Zoals eerder aangegeven zijn de mogelijkheden van 2D Animaties eindeloos. Maar om je een indruk te geven van welke opties er zijn zijn hier een paar voorbeelden.

Logo animaties

Logoanimaties zijn niet alleen een leuke manier om je logo weer te geven. Je kan ook een gedeelte van je merkidentiteit hier in kwijt door middel van beweging, kleuren en geluid die aansluiten op jouw onderneming.

Animatie films

Je kan je verhaal ook vertellen met een animatiefilm. Hierin brengen we 2d geillustreerde figuren tot leven in een leuk en duidelijk verhaal. Je kan deze films ondersteunen met muziek, geluidseffecten en bijvoorbeeld een voiceover.

Vormgeving

Animatie’s kunnen ook deel zijn van je video. Hiermee kun je je video speelser en ook soms duidelijker maken. Voorbeelden van 2D Animaties in video’s zijn bijvoorbeeld naambalkjes, infographics en andere vormgevings elementen.

Video afspelen